Η Εταιρεία μας

Tα καταστήματα οπτικών OPTOFAN Μοιράγιας είναι συνώνυμα της ποιότητας, της τεχνογνωσίας και της φανατικής φροντίδας.

Δημιουργήθηκαν από τον Σπύρο Μοιράγια και έχουν συμπληρώσει ήδη δύο δεκαετίες ζωής και προσφοράς στην πόλη της θεσσαλονίκης, χαράζοντας παράλληλα τη νέα γραμμή στον απαιτητικό τομέα των οπτικών υπηρεσιών με ξεχωριστές καινοτομίες και συνεχείς ενημερώσεις.

Τα OPTOfan Μοιράγιας αποτελούνται από δύο χώρους μεγάλης ομορφιάς και υπερσύγχρονου εξοπλισμού, με ατμοσφαιρική και μοντέρνα σχεδίαση στο κέντρο της θεσσαλονίκης, στην Ί. Δραγούμη 18 και στην Καρόλου Ντηλ 12, προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες οπτομετρίας, φροντίδας και μόδας στους πιο ιδιαίτερους πελάτες.

Στο OPTOFAN Μοιράγιας θα βρείτε ό, τι πιο μοντέρνο και διαφορετικό για να σας ικανοποιήσει και να αναδείξει την προσωπικότητα σας.

Επιλέξτε οφθαλμικούς φακούς νέαs γενιάs και υψηλήs τεχνολογίαs, φακούs επαφήs ειδικού σχεδιασμού και προηγμένηs κατασκευήs καθώs και σκελετούς οράσεως και ηλίου όλων των επώνυμων οίκων.

Στο OPTOFAN Μοιράγιας το ειδικό και εξειδικευμένο προσωπικό θα σας παρέχει υψηλή φροντίδα και τεχνογνωσία, ανθρώπινα, φιλικά, ευγενικά!

Εντεταλμένοι, φανατικά, στην προστασία των ματιών σας!